barka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

...mám chuť

…mám chuť sa vypísať.. celá celučičká.. do hĺbky, šírky, výšky, dĺžky môjho žitia, bytia, mojej duše, môjho srdca, mojej mysle, môjho dobrého i toho iného ja… …mám chuť sa vypísať do naha… neviem, aká by bola reakcia, keď by som napísala moju erotickú poviedku.. obávam sa, že za každým mojim och.. ach.. za každým pohľadom, dotykom, vzrušením by ste hľadali mňa a pritom.. je to len príbeh… … mám chuť zapáliť si doma milión sviečok, zatiaľ som sa dopracovala len k číslu 33, nechať zvliecť moju kožu a pod kožou priznať sa vám, že som tak nedokonalá… …mám chuť vypiť liter kávy, v čiernej vode, aróme, nechať moje sny prechádzať mnou celou, čiernymi písmenkami o tom písať dlho, dlho do noci… kým ma moja Cornélia nezavolá spinkať, aby mi mohla olizovať nohy… …mám chuť začať písať… seriózne sa venovať dianiu okolo seba, písať prudko inteligentné články, a tváriť sa na intelektuálku… … mám chuť na život… … a pri mojej konštelácii hviezd od narodenia pevne verím, že aspoň jednu chuť si splním.. a vychutnám.. do sýta… ..krásnu chutnú sobotu prajem..

O Bárke | stály odkaz

Komentáre

  1. chuť na život
    to je krása!!!
    pre hľadajúcu dušu spása!
    tak nech barka životom opája sa..
    a nám daj čo-to znať..
    sľubujem:na čítanie čas budem mať..
    a už sa tu vytešujem
    bo o výpovede ľudských duší mám záujem..:-))
    zatiaľ peknú nedeľu želám..
    a
    do písania nestrať elán..!!
    publikované: 04.08.2012 21:03:40 | autor: radosť (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Radôstka moja
    tá moja dušička ľudská v ostatných mesiacoch sa tak nechutne zažrala do pragmatického žitia, bytia, existovania, že zabudla ukájať si vlastné vnútorné chute.. našťastie toto leto znova naštartovalo vo mne všetko to lahodné, lahodiace, usmievavé, poetické, umelecké... po niekoľkých rokoch vraciam sa do vôd, v ktorých som sa dobre cítila.. Že mi to tak dlho trvalo.. :) :) Krásnu nedeľu prajem Ti
    publikované: 05.08.2012 09:21:39 | autor: barka (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014