barka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Po mesiacoch... :)

..a znova po niekoľko mesačnej odmlke.. a to som si myslela, že pravidelne budem prinášať infošky z ÚP.. Je pravda, že som tam v podstate bola len tri krát.  V duchu hesla - trikrát  a dosť, som sa zamestnala. Nie je to síce zamestnanie mojich snov, a možno som sa ani ďalej nepohla, pritlačená okolnostiami vzala som prvé, čo sa trafilo. Musela som. Mimochodom, slovíčko MUSIEŤ v akomkoľvek skloňovaní nemám rada.. Nerada niečo musím, oveľa radšej niečo chcem.. Ale nemáme 15, vieme o čom je život.
Medzi tým všetkým som sa stihla presťahovať. Konečne som splnila môj sľub, ktorý som dala Žabkám pred  niekoľkými rokmi, naša rodina sa rozrástla o ďalšieho člena rodiny. Nie, žiadny princ, žiadne plodenie sa nekonalo. "Len" máme psíka. :) Našu najdrahšiu Conney. :) A stihla som ešte prežiť moje kristove roky, narodeniny. Tento rok bez ovácií, bez gratulácií, depresií, darčekovania, božtekovania, plaču, i smiechu. Bežný deň, v bežnom roku.
A stihla som prehovoriť môjmu chirurgovi do duše, kým on mi pozeral do "očí", že najbližších päť rokov ho nechcem a nebudem vidieť. Na to ma počasie o pár dní potrestalo, a poriadne bolelo. Zvládla som však. :)
A stihla som dať ešte aj šancu niekomu. Predstavte si, že divoká, divá, divná (nazvite si ma ako chcete) Bára, mala po rokoch rande, vlastne v poradí už druhé, od ktorého sa  očakávalo, že dobre dopadne a dopadlo pekne krásne dobre naopak.
Áno, sklamaná som bola (som).
Áno, poplakala som si (už neplačem).
Áno, preklínala som mužov (a ešte budem).
Áno, zaprisahala som sa, že už nikdy (a možno predsa raz).

Vzťahy, ľudia okolo mňa sa po rokoch akosi zmenili. Ex (Drobček) mi už nevie prísť ani na meno. Vylúčil ma pár mesiacov pred svadbou zo života. Nevadí mi tak tento fakt, ako dôvody, ktoré uviedol. A to, že ich uviedol nie predomnou, ale pred niekým iným. Ale tak to malo byť už dávno, pradávno.
Zmenila som sa aj ja. Dnes, v nedeľu večer, keď som šomrala, že znova musím len ja riadiť chodbu (čo je samozrejme blbosť, lebo len ja ju neriadim) som si uvedomila, aká viem byť mrzutá. A panovačná. A nepríjemná.
Asi by som sa mala vyhovoriť, že za to môže ten, či onen, že to a to zo mňa spravili takú aká som. Možno by aj niečo na tom pravdy bola. Ale úprimne, nechce sa mi vyhovárať. Chcem konečne pochopiť, konečne odpustiť, zabudnúť. A ísť ďalej. Konečne niekam zmysluplne, a konečne prísť do cieľa.

Zatiaľ budem v týchto horúcich nociach spriadať plány, tkať sny, a myslieť na lepšiu budúcnosť.

Chladivé sny vám prajem,

vaša podarene nepodarená Bárka :)

O ničom | stály odkaz

Komentáre

  1. barka moja
    ..najlepšie sa mi čítal ten nový člen rodiny-psík..bo toľko lásky ti nedá nik..oddanosti..úcty..vernosti a vdaky..život so psíkom je taký..
    každý dobré to má..ked verného psieho kamaráta má doma..
    hmmm.prísť do cieľa..
    tak mnoho...tak veľa..
    cieľ je vlastne=cesta..
    životom
    tak-šťastnú cestu-ti želám..
    nech sa darí..
    by slnečné dni odohnali ti z duše chmáry..
    publikované: 01.07.2012 22:42:47 | autor: radosť (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Radôstka moja
    ...vieš o tom, že mi vždy spravíš radosť? Ďakujem Ti. S mojou Conney vás zoznámim, musím sa znova priučiť ako sa sem pridávajú fotečky. :) som dávno nerobila. A áno, keď som vtedy znova padla na hubu, a plakala som, Conney mi utierala slzy z tváre.. je úžasná, a nielen deťom, ale i sama sebe som si splnila detský sen.. aj napriek tomu, že už taká dospelá som.. no primálo na to, aby som nemohla mať detské sny... a občas si ich aj splniť. :) Krásny deň, a rob Radosť i naďalej.. a nielen mne.. :)
    publikované: 02.07.2012 14:45:22 | autor: barka (e-mail, web, autorizovaný)
  3. a to sa
    celkom dobre čítalo, servus moja...:-)... nevadí, že práca nie je vysnívaná, aj tú rob s radosťou, aby tá vysnívaná mohla prísť a mevadí, že rande nevyšlo, to len preto, aby si mohla dať šancu tomu pravému, chápeš? ... čo má byť bude, a pekne snívaj, lebo sny sa plniam teda, tie rozumné, aj ked sa ti to nezdá, lebo majú svoje tempo, tak vydrž a maznajte sa s hafánkom...:-)
    publikované: 02.07.2012 19:38:26 | autor: matahari (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Mataharka moja
    ..ja som sa teraz tak úprimne zasmiala.. :) Chýbali ste mi kočeny (ako by povedala preafektovaná Alica z Paneláka). Som sa len zastavila, teda pozastavila nad tým, ako mám triediť rozumné sny od nerozumných.. miestami mám v tom guľáš, a v tomto teple by som si dala radšej niečo light.. ) (priznávam, pribrala som, ale šediny stále ešte nemám! :)
    Ťa pozdravujem, a ďakujem, že som neupadla do zabudnutia. (amen).
    publikované: 02.07.2012 20:28:05 | autor: barka (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Bárka,
    stihla si s presťahovať, stihla si prehovoriť do duše, stihla si sa zmeniť a aj zamestnať , stihla si dať šancu a verím, osud ťa zastihne pripravenú, aby si odpustila a zabudla. Lebo len vtedy bude mať túlavé srdce k tvojmu srdcu voľnú cestu.
    publikované: 03.07.2012 14:53:35 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Vasiliska
    ...si to tak pekne.. že slza sa chcela, ale slniečko zastavilo ju.. :) Zdravím ťa :) Krásny letný slniečkovský deň Ti prajem.. a ďakujeeeem.. :)
    publikované: 03.07.2012 15:08:33 | autor: barka (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014