barka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Sex v meste.... v mojom meste

Dnes sme sedeli s Krásnou vílou cez obedňajšiu prestávku v našej obedňajšej "reštike", teda v bare hneď vedľa našej práci, kde pravidelne do seba lejeme počas polhodinovej pauzy hektolitre kávy a poctivo zadymujeme cigaretami.
Pozrela na mňa tými svojimi tmavými očami, pohľadom a lá zbitá čivava a spýtala sa ma:
"Však ma máš rada?"
Nem zvyk na takúto otázku od nej, tak som spozornela, že čo sa deje.
"Áno, drahá," a pohladkala som ju nežne a s láskou po kolene. "Prečo?"
"No, keby som sa nedožila náhodou rána." Je nachcípaná už vyše týždňa, takže na nás pravidelne kašle, soplí, driape si naliať svojim kýchaním a podobne.
"Len mi preboha nezver do výchovy svoje deti a budem ťa milovať aj po smrti!", vyhlásila som s láskou.

To sú naše bežné rozhovory. Teda bežné rozhovory sú napríklad aj o našom sexuálnou živote, o tom, aký účes práve nosíme v nohavičkách, o tom, aký trapas sme zas vyrobili pri sexuálnych hrátkach, kto skôr zaspal a ktorá skôr pri niečom takom prišla k úrazu. Teda, takéto rozhovory boli bežné. Už nie sú. Pretože už nesexujem. Nie že by nem bolo s kým.. veď chlap s vysokým sexuálnym apetítom, plnými vajcami a prázdnou hlavou by sa našiel lusknutím prstov. Našťastie lúskať veľmi neviem.

No v tieto dni sa môj sexuálny život zbehol na formu sexuálnych dvojzmyslov. Pretože som maximálne lenivá, maximálne pohodlná a hlavne maximálne spokojná s týmto mojim stavom. Keď som ale dnes v rámci obedu otvorila ženský časopis, kde na mňa na dvojstrane veľkými písmenami kričal nápis ORGAZMUS, začala som si doslova biť hlavu o barový pult. Krásna Víla ma už dostatočne dobre pozná na to, aby si takéto infantilné prejavy dospelej tridsaťročnej ženy nevšímala. S kľudom jej vlastným, pripomínajúcim miestami kľud Angličana, ma pohladkala po mojich strapatých vlasoch a vyhlásila...
"Dám ťa do háremu!"
Pred sebou mala zas jeden ženský časopis a práve čítala o háreme.
"No fajn, tak to im budem aspoň gaťky podľa veľkosti a farby ukladať, a uspokojím si moju úchylku všetko mať v poriadku,rovno a logicky poskladané a uložené."
Po chvíli som sa jej s mojou maličkou na polo diabolskou dušičkou spýtala:
"Drahá, frigidniem?"
"Nie Mici, len si sa vysexovala na viac než dosť, teraz si tvoje telo a tvoja duša chce jednoducho vydýchnuť."

Ďakujem ti Krásna Víla, pretože ja by som to nepomenovala lepšie. Všade vidím, čítam, sledujem a narážam na kadejaké sexuálne podnety, popudy, náražky, odkazy, články a podobne, až mám pocit, že nič okrem sexu nem existuje. Zo začiatku som tento stav aj mala snahu napraviť, no skončilo to nem slávne. V rámci zachovania si svojej zdravej sexuality, som po roku aj niečo v jeden večer, keď už všetko spalo, vybrala z kabelky vibrátor. Áno, nosím ho v kabelke, nie však ako zbraň (aj keď ma napadlo, že najkrutejšie ako by som sa mohla násilníkovi pomstiť by bolo pichnúť mu ten vibrátor, zapnutý, do zadku), ale hlavne to považujem za najlepšiu skrýšu pred mojimi žabami. A napríklad raz bola s tým čudom aj veľká sranda, na konci roka sa baterkový panáčik objavil na stole v bare, kde pravidelne obedujem. Ale to je už iný príbeh. Odbočkuvávam. Teda, v ten večer, keď všetko spalo, a po takmer polročnej absencii akéhokoľvek vzrušivého podnetu, som si chcela zachovať moju zdravú sexualitu, vybrala som Vibko z kabelky, zamkla sa v kúpeľni, že sa teda pohrám.... No, stalo sa. Neskutočný pocit. Nem v tom pozitívnom, ako by sa očakávalo. Keď som si celá dolámaná šla ľahnúť do postele (a to som len sedela a držala ako hluchý dvere), som preklínala moju kreativitu a aktivitu. Neverili by ste ako ma nem skutočne bolel celý človek, hlava a takmer celú noc som preplakala od bolesti. No je mi to treba?! Nie.
Ale to bolo pred niekoľkými mesiacmi. Minule v noci, nemohla som spať, zas ma osvietilo niečo také ako sexualita, tak som sa vybrala s rukou na prechádzku po mojom tele. Na pol ceste k Jaskyni mŕtvych netopierov, som to zbalila. Nechcelo sa mi. Otočila som sa riťou a spala som ďalej ako bábatko.

Nemám pocit, že by som frigidnela. Nemám dokonca ani pocit, že by som to potrebovala, či nem potrebovala. Nemám proste z tejto mojej intímnej stránky života žiaden pocit. Možno len taký, dajte mi všetci pokoj, pozerajte sa mi do očí a nie do "očú" a všetko bude v najsamlepšom poriadku. Proste takáto chcem teraz byť. Takto mi to vyhovuje. Zakázané stránky nechávam i tento mesiac zlepené.
Včera keď som písala cez ICQ s mojim kamarátom (bývalým frajerom) a položartom sme sa dostali aj k tejto téme, ostal zarazený a začal reagovať jedno slovne. Nečudujem sa mu. Poznal ma ako sexuálne tornádo, ktoré dokázalo miestami aj nemožné, a veľmi milovalo sex, a zrejme čakal, že po našom rozchode sa zmením na neukojenú nymfomanku zháňajúcu všetko, čo má dve vajca a niečo rozmermi priemerné, na to aby ukojila svoj apetít. Nestalo sa však. Ja som o tom bola presvedčená už mesiace pred našim rozchodom. A to je pre mňa dôležité.
A možno starnem.... a možno ani nie.. A možno ani neviem čo, ale viem, že aj keď sa to mnohým nem zdá, som celkom normálna, zdravá (teda okrem hlavy) ženská, ktorá hlavne vie, čo momentálne nem chce. A tak si svoje dvojtrojkové Jojá (rozumej kozy) poslušne a krvopotne schovávam (miestami je problém ich do podprdy napchať), ztiahla som žaluzie, vertikálne aj horizontálne na mojej Jaskyni mŕtvych netopierov a vytešujem sa z iných vecí, ako sú popýliky (motýliky) v brušku, či pevný...... .... zadok a iné veci opačného pohlavia. A zas rebelujem, pretože napriek tomu, že je máj.. a že včeličky, vtáčiky, kvetinky a podobne, že je máj lásky čas... ja sama, ja sama, ja sama bez lásky, bez sexu... a aj tak je mi dobre.
No, dnes viem, že dobre teda, sex je fajn vec, miestami vie byť viac než fajn. No na svete je toľko fajn vecí a miestami viac než fajn, dokonca viac fajn ako fajnový sex. .)

S pozdravom vaša nepodarená Bárka .)

O Bárke | stály odkaz

Komentáre

  1. jaskyna
    mrtvych netopierov?:-)) co to je?pocujem 1.x:-)btw,myslim,ze je dobre,ked clovek pocuva svoju dusu a svoje telo a da im,co potrebuju.nech uz je to pokoj,alebo aktivita.
    publikované: 14.05.2010 00:28:31 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Bárko,mám to už třetím rokem.
    nezabírá vůbec nic. Neměla by jsi potencionálního partnera vyděsit na smrt.Ty tak vopisuješ svoje sexuálně laděný pocity, že každej asi raději zdrhne.
    Mně todlencto vždycky tak vystrašilo, že jsem se víc jako dvakrát nevoženil.
    Mohl bych Ti napsat něco, ale nebudu Tě jitřit.Jednou si vedle vás přisedne jeden neskutečně skromnej típek, přitažlivej a prohodí. nejsi náhodou Bárka? To by bylo. Ale né jak si myslíš.Tak normálně. Jen si musíš vohlídat, aby mně nezbalila Tvoje kámoška:-))))))
    publikované: 14.05.2010 08:21:12 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Barka...
    teda, poriadne som sa nasmial. Viem, že to je ťažký život, ale tak skvele si to podala, že sa nedalo nesmiať... ((-:
    publikované: 23.05.2010 16:24:27 | autor: lasky (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Lasky
    ...práve si mi napísal ten najkrajší komentár za moje štvorročné pôsobenie na blogu.. vďačná som...
    publikované: 23.05.2010 18:56:26 | autor: barka (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014