barka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

....hýbe svetom

Viac než inokedy a viac než viac, začínam byť presvedčená o tom, že to nie sú peniaze, ktoré hýbu svetom, ale divné pohyby nazývajúc sa sexom.
Jednoducho ten je všade, aj tam, kde peniaze nie sú. Aj tam, kde sú. Aj tak kde boli a už nie sú. Aj tam kde nie sú, ale budú.
Sexom sa platí, podpláca, upláca takmer na každom kroku, nielen rohu. Tie majú v rukách, či vlastne medzi nohami (pohoršenie) "profesionálky.
Včera sme na aj na túto tému debatovali s Jednorožcom. Pri horlivej debate, ktorá miestami naberala na hlasovej intenzite, pretože ja som si zastávala postoj žien, on prirodzene postoj mužov (aj keď nie všetkých, ani ja, ani on), som si uvedomila komickosť danej situácie. Dvaja ľudia, ktorí spolu nesexujú, sa pozastavujú nad tým, ako môže ísť niekto do kupeľov s vedomím a jasným cieľom pretiahnuť tam aj dážďovku, ako môže žena po ukončení dvojročného vzťahu dať si rozlúčkový sex, a vzápätí ešte jeden, z ktorého má potom nesmierne výčitky svedomia a podobné veci, stavy a myšlienkové procesy.

Čuduj sa svete na nič svetoborné sme my dvaja neprišli.
Prišli sme len na to, čo som písala v úvode... jednoducho sex hýbe svetom, tak ako ľudia pri ňom hýbu svojimi telami.

Zvrátené? Možno. V úvodzovkách, pretože viem... a chápem... beriem... a uznávam, že v plnohodnotnom vzťahu, je aj sexuálna stránka veľmi veľmi dôležitá. A to teraz nepíšem, aby som sa vám čítala o čosi menej zakomplexovane, či zafrigidovane. Jednoducho viem, že aj tie divné pohyby patria k životu, a s tým správnym je to viac než fajn.

Len akosi stále nem chápem, pohnútky mužov, a žien, z tých nesprávnych pudov, a popudov. Nech mi nikto neoponuje, že je to živočíšny pud, aj keď viem, že mnohí sa pri tom skutočne tak tvária, aj to tak preciťujú. Je také veľmi ťažké určiť si priority, ísť na liečenie bez toho, aby som tam podviedol manželku s kýmkoľvek a kdekoľvek, a čím viac kýmkoľvek a kdekoľvek tam tým lepšie? Je také veľmi ťažké povedať si Zbohom, ak to skutočne nefunguje a inej cesty niet, bez toho, aby sme sa riadili pudmi, popudmi a podobne?

Prečo si vlastne takou slasťou akým je sex vlastne ubližujeme? A prečo tým druhým.... tým, ktorí veria, ktorí milujú, ktorí nepoznajú pravú tvár našich pohlavných hormónov.....



P. S.: Na sobotu možno celkom mimo. No po ostatných dvoch týždňoch, čo som na liečení by som vedela písať v ktorúkoľvek hodinu, v ktorýkoľvek deň... Krásny víkend, plný lásky a milovania, nie bezduchého sexu Vám praje Vaša Bárka Nempodarená :)

O niečom | stály odkaz

Komentáre

  1. Je to celé podstatne jednoduchšie.
    Svetom hýbe kunda.
    publikované: 30.07.2011 16:08:46 | autor: secco (e-mail, web, autorizovaný)
  2. :-)
    publikované: 30.07.2011 23:32:48 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Barka
    - to samozrejme záleží od povahy človeka...-čo ním hýbe....:-)
    a v kúpeľoch sa niektorí cítia,ako odtrhnutý z reťaze...
    a možno doma na tej reťazi aj sú...
    publikované: 31.07.2011 05:56:03 | autor: vyfack-naiv (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. ...
    ...no, a aj keby boli doma na reťazi, namiesto toho, aby si to doma vyriešili a zmenili, podvádzajú a sex sa im stal národným športom... pre mňa dosť divné!
    publikované: 31.07.2011 09:45:42 | autor: barka (e-mail, web, autorizovaný)
  5. VeBeeN
    ani ja nenájdem odpoved na tebou položenú otázku..
    stále nemám vyriešené:
    =aj manželstvo hned rozvedú-ak problémom je sex-nefungujúci..abstinujúci..=
    nuž čo..
    človekovia sú v "ruji" stále..:-)))
    ja ctím biblickú zásadu:
    v-e-r-n-o-s-ť
    publikované: 31.07.2011 14:12:52 | autor: radosť (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Radôstka moja
    ...mám pocit, že táto zásada je už len tak maximálne v biblii napísaná... žiaľ
    publikované: 31.07.2011 14:44:38 | autor: barka (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014